side_banner

International Builder's Show (IBS)

International Builders Show (IBS)

27.–29. februar 2024

Stand nr.: W5027

Contact:0086-576-87102202 , E-mail: sale@huale.com

Som en erfaren dusjhodeprodusent er vi glade for å kunngjøre at vi vil delta på IBS-utstillingen.

IBS er et ledende utstillingsvindu for baderomsindustrien, og tiltrekker seg tusenvis av besøkende og utstillere fra hele verden.I år er vi glade for å presentere våre nyeste dusjhoder og baderomsinnovasjoner for det globale markedet.

Vårt firma har vært en pålitelig produsent av dusjhoder i over to tiår, og spesialiserer seg på høykvalitets, effektive og holdbare dusjhoder som er designet for å gi den ultimate dusjopplevelsen.Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en rekke produkter som ikke bare er stilige, men også ytelsesorienterte.

På IBS-utstillingen vil vi vise frem våre nyeste samlinger av dusjhoder, inkludert modeller som er designet for forbedret ytelse, effektivitet og brukervennlighet.Vårt team av eksperter vil også være til stede for å diskutere nye og innovative baderomsløsninger med besøkende, arkitekter og installatører.

Vi er sikre på at vår deltakelse på IBS vil gi oss en utmerket mulighet til å komme i kontakt med nye kunder, nettverk med bransjefolk og vise frem våre nyeste produkter til det globale markedet.Vi ser frem til å møte alle på utstillingen og diskutere fremtidige samarbeid og muligheter.

Vi vil benytte anledningen til å takke IBS for å ha gitt oss plattformen for å vise frem produktene og tjenestene våre.Vi gleder oss til å være en del av årets utstilling og ser frem til noen spennende dager.

For mer informasjon om vårt utvalg av dusjhoder eller for å diskutere dine spesifikke krav, vennligst besøk vår nettside eller kontakt vårt team direkte.Vi hjelper deg gjerne med dine henvendelser.


Innleggstid: 20. desember 2023